Notitieboeken personaliseren

Notitieboeken personaliseren met logo

 

Juliette MoolenbeekKrijg zo snel mogelijk persoonlijk advies.

Geef uw naam en telefoonnummer door en onze specialist neem zo spoedig mogelijk contact met u op.


 

Uniek en mooi als geschenk: een gepersonaliseerd notitieboek. Een ideale give-away tijdens een event, bedrijfspresentatie, voor je medewerkers of voor cursisten tijdens een training/workshop. Een notitieboekje is een product wat veel gebruikt wordt en daarmee komt jouw logo steeds onder de aandacht.

Er zijn een aantal mogelijkheden als het gaat om personaliseren. Geef je wensen aan ons door en wij gaan aan de slag. Bel ons op: 040-8433570 of stuur ons een email op info@mylovelynotebook.nl.

Wij werken samen met zeer ervaren drukkerijen en staan garant voor het leveren van topproducten, dit geldt dus ook als je ze laat personaliseren.

Diverse druktechnieken

Blinddruk /pregen– het logo wordt in het notitieboek gedrukt waardoor er een lichteffect ontstaat. Het logo lijkt hierdoor iets donkerder dan de rest van het notitieboek.

Zeefdruk – met exacte PMS kleuren

Foliedruk – luxe zilver of goud opdruk.

Welke notitieboeken zijn geschikt om te personaliseren

Wij hebben diverse notitieboeken die geschikt zijn. Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

Voorbeeld Lady T notitieboekTucsan
Omslag van kunstleer. Deze omslag heeft de look and feel van leer. Dit notitieboek geeft een mooi ton-sur-ton effect bij blinddruk/pregen.
Keuze uit 17 kleuren.
Beschikbaar met hardcover en softcover omslag.

 

Voorbeeld Lady P notitieboekParos
Hardcover notitieboek, glad materiaal op papier basis (lijkt op Moleskine).
Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, rood en donkerblauw.

 

 

moleskine notitieboek personaliserenMoleskine
Het bekendste notitieboek is beschikbaar in vele kleuren en kan gepersonaliseerd worden met jouw logo.

 

 

Nkuku Rustic leren notitieboek

 

Nkuku rustic leren notitieboek A5 of A6
Dit prachtige leren notitieboek is ook te personaliseren met een logo.

 

 

Naast deze opties zijn er nog vele andere notitieboeken gemaakt van papier, thermo PU (kunst leer) en (kalfs)leer.

Extra mogelijkheden

Kies je voor het personaliseren van een notitieboekje Tucsan, Paros of Moleskine? Dan kun je deze laten blinddrukken/pregen en bedrukken, maar heb je ook nog de mogelijkheid om een in kleur bedrukt band (banderol) te laten drukken die eromheen gewikkeld kan worden. Ideaal als je een foto, langere tekst of iets met multicolor wilt doen.

Er zijn voor de Tucsan en Paros nog meer mogelijkheden. Vertel je wensen en wij gaan kijken wat we kunnen doen. Bijvoorbeeld een andere kleur elastieken band (vanaf 300 stuks), een pen toevoegen of een bedrukte pagina in het notitieboek met jouw boodschap.

Vragen en antwoorden

Is er een minimale afname?
In principe kun je kiezen voor het personaliseren van 1 stuk, let wel: de opstartkosten zijn vast (maken van de stempel en voorbereiding) en liggen meestal rond de € 110, ongeacht het aantal. Het is dus voordeliger om er 100 te bestellen dan 10.

Wat kost het?
Houd rekening met vaste opstartkosten (ongeacht het aantal notitieboeken) en een vast bedrag per notitieboek om te drukken/pregen. Elk project is uniek en maatwerk, wij kunnen hier dus geen vaste prijzen laten zien. Bel ons en we gaan samen aan de slag.

Wat is de doorlooptijd?
Dit is lastig aan te geven, het ligt aan je wensen en de gekozen druktechniek. Gemiddeld moet je rekening houden met 2-3 weken. Mocht dit te lang zijn omdat je te maken hebt met een deadline, geef dit dan tijdig aan en dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Hoe bestel ik?
Je kunt van te voren al kijken of je een voorkeur hebt voor een bepaald notitieboek en bepaalde druktechniek. Maar je kunt natuurlijk ook met ons overleggen. Wij maken vervolgens vrijblijvend een offerte op maat. Indien je akkoord gaat met de offerte gaan wij aan de slag.

Krijg ik een voorbeeld te zien?
Het maken en accorderen van digitale drukproeven is een essentieel onderdeel van het proces. Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, gaan wij aan het werk en sturen we zo spoedig mogelijk een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld van het product en de plaatsing van bijvoorbeeld het logo. Vervolgens passen we het ontwerp aan totdat je tevreden bent en akkoord geeft op het definitieve ontwerp.

Als je precies weet wat je wilt, volgen wij jouw instructies. Maar we kunnen ook suggesties doen als je daar behoefte aan hebt.

Mail ons op: info@mylovelynotebook.nl
Bel op: 040-8433570
Of vul onderstaand contact formulier in.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bedrijfsnaam

Jouw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Beschrijf hieronder de wensen voor jouw gepersonaliseerde notitieboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.